Hello world!

Hier vindt u de laatste (pers’ & nieuws)berichten van NextStep3D.Wilt u meer informatie neem dan contact op met pr@nextstep3d.com. Voor woordvoering en persvragen kunt u contact opnemen met Thomas Galestien, persvoorlichter, telefoon 06-42425145 of e-mail tgalestien@nextstep3d.com.

NextStep3D zet verder in op innovatie

    NextStep3D zet de komende maanden sterk in op innovatie en productontwikkeling. Vanaf januari dit jaar onderzoekt NextStep3D met haar klanten en leveranciers of er nieuwe technieken en materialen kunnen worden ontwikkeld die nog betere technische eigenschappen aan 3D geprinte onderdelen geven. Dit project wordt financieel ondersteund door het ministerie van Economische Zaken.

lees verder…

Fabrikant van milieuvriendelijke (zwerf)afvalzuigers kiest voor 3D print oplossing van NextStep3D

    Glutton, fabrikant van afvalzuigers, gaat met een professionele 3D machine prototypen en onderdelen printen. Met deze nieuwe technologie hoopt het Belgische bedrijf zijn positie in de markt verder te kunnen uitbouwen. Door deze innovatieve techniek in huis te halen is Glutton flexibel in de ontwikkeling en testfase. Ook ontwikkelt het bedrijf veel nieuwe toepassingen die […]

lees verder…

One Response to Hello world!

  1. Mr WordPress April 14, 2016 at 3:50 pm #

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply